Trump, vær og Røe Isaksen (mandag 8.juni 2020)

Mandag 8. juni 2020

 

Donald Trump har igjen vært aktiv. 

Og George Floyd sitter der oppe i himmelen og er sikkert fornøyd med den amerikanske økonomien, mente den amerikanske presidenten her om dagen.  Jeg tror ikke han forstår hvordan han oppfattes. George Floyd er mannen som ble drept av amerikanske politifolk for noen dager siden. 

Over hele verden har folk demonstrert, mens Helgheim fra Frp hyler i protest mot dem som protesterer. Han vil at alle skal i tvungen karantene, mens vår alles fungass Espen Nakstad mener at dette er helt unødvendig selv om han ikke satte pris på bildene han så av hvor nær deltagerne var hverandre.

 

Og vi ser fram 

til en ny sommerperiode her i Sandefjord, hvis vi skal tro meteorologene, og det gjør vi vel. Gjør vi ikke? Akkurat nå regner det, men det bryr vi oss ingen ting om så lenge det er kortvarig.

 

Og Røe Isaksen har fortalt 

at han vil gi seg som topp-politiker, selv om han av mange har blitt regnet som kronprins i sitt parti. Vi får vel etter hvert vite hva han skal gjøre fremover. Kanskje i First House som rådgiver for dem som ønsker seg noe fra politikerne. Hvem vet?

 

Ha en fin dag, der du er. 

Hilsen vestfoldingen miniblogg.no/vestfoldingen.

Bildet er lånt.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg